Den självklara mötesplatsen

Vår vackra inredning för tankarna till skärgården. Sitt och mys runt vår öppna spis inomhus eller på vår härliga uteservering med utsikt över ån och Trosas myllrande hamnliv! Restaurangen har en uteservering som ligger i två våningar med rak kvällssol.
Totalt finns 110 platser inomhus och 150 platser ute på Sjökrogen

Läs mer…

Den självklara mötesplatsen
Caféet & Glasserian

Inne i caféet serverar vi svensk färskrostad kaffe, smörgåsar, sallader och fikabröd. I vår restaurang-kök lagar våra kockar god och vällagad lunch på fina råvaror. Här finns givetvis strömming, lax och räkor men även mustiga soppor och wallenbergare. Här har vi öppet dagtid.

I anslutning till vårt café ligger vår Glasseria, här finns 24 smaker kulglass, mjukglass, strössel och toppingar i mängder av smaker! Med andra ord: Allt Ni kan önska Er i glassväg!

Vi serverar svensk glass från SIA-glass!

Caféet & Glasserian

Välkommen till Trosa Sjökrog

Nybyggda lokaler i pittoresk Trosa-stil ligger Trosa Sjökrog mitt i hamnen.
Vår krogs kök serverar rökta och grillade läckerheter som kan avnjutas på vår stora uteservering i två plan eller inomhus i vår vackra restaurang som är inredd i klassisk skärgårdsstil. På innergården finns vår bakficka med vårt mysiga café som serverar härliga lagade luncher, kakor & smörgåsar.

Här finns även vår glasseria med allt Ni kan önska er i glass! Vi har även festlokal som kan hyras för släktfester eller bröllop. Vi bistår med catering om så önskas. Allt under ett och samma tak mitt i hamnen på Hamngården.

Välkommen!

Senaste inläggen

Facebook

View Desktop Site